Wednesday, 28 November 2012

Please Go Away...!!!


Lagi dekat hari nak celebrate birthday Anggun ni, lagi berdebar n rase risau xtentu arah.. Aku pun xtaw kenape.. Maybe risau memikirkan acara yang akan berjalan pada hari tu nanti kot... Yang aku pasti, aku risaukan party tu xseperti apew yg aku harapkan... Aku mengharapkan party harijadi Anggun yang pertama ni should be the memorable n special one.. Tapi nampaknyew macam x jew...

Haih... Xtaw nak ckp macamanew perasaan aku skunk... Aku nak birthday Anggun full of fun n colors.. Tapi daddy Anggun xnak sume tu.. Membazir katenyew...Xdew sweets, xdew balloons, xdew goodies bag, xdew deco yang sesuai untuk party harijadi seowg anak perempuan... Everything is so basic... Macam kenduri owg mati jew... Aku dapat rasekan party tu hambar jew... Xdew yang boleh dikenang.. Owg datang, potong kek, makan, then balik... Xdew fun kat ctu... Padahal aku dah hire photog tu...

Susah kan kalau berusan dengan owg yang hanye memikirkan duit or boleh aku katakan owg yang xdew perasaan nak bwat something yang special.. Xmacam birthday party yang aku bwat dengan cousin aku sebelum ni... Xpernah mengecewakan.. Everything going smoothly.. Meriah n fun... Terus terang aku cakap, aku macam nak nangis skunk ni... Tapi aku malas nak cakap banyak.. Nanti balik2 aku yang sakit ati sebab owg tu xkan pernah memahami... I just go with the flow... Adew rezeki lebih nanti, aku akan bwat something yang special untuk Anggun...

To my dearest Anggun, mommy had try the best to make ur 1st birthday party be the special one.. But it seem, everythings had ruined.. I hope u like the present that i gave to u.. Maybe next year will be ur luck to have an extravaganza birthday party... Hopefully..

10 comments:

Niswatus Solikah Samik said...

Sabar ye kak.. Hopefully semua nya berjalan lancar dan harap2 hati suami akak terbuka utk terima plan akak semua tu.. Sabar ye.. :)

anggun said...

Thanx eh..dh berenti berharap dh...huhuhu

maszmadi said...

erm, ape kata ko buat 2 party, yang satu ala2 jerk ngan incik somi... yang lagi satu ko buat grand punya tanpa libatkan dia... ha ada ok x cadangan aku... agak2 dia terasa x?.....

hurm actually aku pon tengah pikir2 nak celebrate birthday aisha camne taun ni, sebelum ni biasa2 jerk... huhu

anggun said...

hmm...sy mmg adew terpikir pun mcm tu kak..yang kali ni, ikotkan jew plan die tu..pasrah...lps ni baru bwat yg best utk anggun...hantar daddy die balik kampung jauh2..lps tu sentap...hahahaha

. i . n . a . z . said...

going to celebrate at home ke tempat lain? mebbe boleh buat simple deco yang tak cost lots of money. buat theme n deco utk bottles, chocolate.n fr goodie bags pun, letak je sweets n treats yang simple + nice. mebbe kalau u buat benda2 yang cheap, daddy anggun akan setuju kot.

anggun said...

ermm..too late dah kot..the party will be held this saturday..

. i . n . a . z . said...

ooooooh.... harap2 semuanya akan berjalan dengan lancar.nanti masa birthday celebration, u jangan tarik muka tau. hehehhehe... at least u can still have the party dari tade langsung. yang penting, baby anggun happy.

anggun said...

hehehe..hope so la inaz..tq 4 the advice..hope we can enjoy every little moment...

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

heheh sabar ye kak,,in shaa Allah ade rezeki nnt boleh celebrate besar2an plus bercuti ke..hihihi

anggun said...

Yg bab bercuti tu sgt setuju...hehehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...