Tuesday, 27 November 2012

Perasaan Tak Terkawal Tengok Iklan Air Asia..

Tiket Air Asia 11 sen kew beberapa destinasi sekitar Asean.. Hmm.. Sangat la tidak terkawal perasaan time ni... Rase macam nak book jew kew Surat Thani.. Tapi dah masuk tax sume, 400++ lebih jugak pegi balik... Tapi still worth kot.. Agak2 kalau nak berhujung minggu kat Disneyland boleh sangat la kan.. Tapi En Suami cakap duit beku till awal bulan depan.. Alaaa.... Emmm... Kalau beli tiket dekat2 kire aci kot...Hehehehe..

Rasenyew dah agak lame aku xupdate tempat2 bercuti ni kan.. Macamanew nak update kalau x pegi kan... Hehehehe.. Tapi kowang nak taw x kenape aku pilih Surat Thani sebagai destinasi pilihan...? Sebab pantai kat sanew tersangat la cantik okay.. Kalau nak snorkling, air die memang crystal clear.. Memang berbaloi pegi cni bagi penggemar pantai macam aku.. Aku ni agak kureng dengan tempat tanah tinggi or hutan2.. Semak.. Tengok pantai rase tenang jew... Nah layan gambar Surat Thani yang aku google k...


cantik kan...



7 comments:

maszmadi said...

kalu nak smpai sana kena ada budget kan, so tengok gambo je lah, dah rasa tenang... hehe

pssst : nak header mcm tu? ko lagi terror dr aku kut... meh sini aku ajar...

maszmadi said...

berbayarrrr..... haha ok x?

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

kak memang wajib g sini nampaknya,hahah cantikkkkk sangat

Amyra Chuari said...

cantek... cantek...

anggun said...

tgk gambor pastu pasang cd bunyi ombak..hehehe

anggun said...

wajib tu wajib jgk..tgh pk sapew nak jg anggun kalau akak g snorkling nnti..hahaha

anggun said...

cantek kene pg myra...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...