Wednesday, 21 November 2012

SEGMEN E'RAZ FADLI : Pencarian BLOGLIST

Pejam celik pejam celik dah setahun usia blog Mr. E'raz Fadli ni.. Follower pun dah ramai... BW blog sesapew pun mesti blog E'raz ni adew jew dalam bloglist diowg termasuk la aku.. hahahaha... So, bersempena dengan usia setahun blog Mr. E'raz nih jom kite sesamew join segmen die nih.. Kalau kowang nak join, boleh klik banner kat bawah ni k...


p/s : birthday blog Mr. E'raz dekat2 dengan birthday Anggun lah...hehehehe..boleh req adiah x..?hahahaha

10 comments:

Eraz Fadli said...

Eraz blogwalking sekali ke blog-blog suppoters..

Top Refferal SEGMEN ERAZ FADLI : Pencarian BLOGLIST telah diumumkan..
http://www.erazfadli.com/2012/11/top-refferal-segmen-eraz-fadli.html

~ cik matahari ~ said...

salam 1 blogger malaysia :)

dr segmen yang sama, drop comment & follow here, hihi
http://mayesa-jcb.blogspot.com/2012/11/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

AyuInsYiraH said...

salam..ayu dtg dr segmen yg sama...

ayu nak ajak kawan2 join segmen ayu pulak..hehehe

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/11/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

Shasha Yacob said...

Dari segmen yang sama dan dari planet marikhh, ingin menerjah kawasan ini. jom follow, Likepage++ . saya datang bertujuan untuk mengebom israel dimana mana dia berada.

http://mangatbermaindota.blogspot.com/2012/11/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

mawar berduri said...

Dari segmen yg sama..dh follow awk..jom folllow sy pulak..

Miss Risu said...

singgah and follow sini dr segmen yg same.. :)

http://dawnfantasy.blogspot.com/2012/11/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

cart kartika said...

salam...ika dari segmen yg sme..:) singgah n follow sni. keep blogging.:)

http://cartiecacloset.blogspot.com/

Nor Salmi said...

Dari segmen sama.. Follow sini #85

http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/11/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

anggun said...

ni mesti suke main dota ni kan...

cheeze maz said...

Salam ziarah. Ramai yg suka joint GA ya.

Semua di jemput joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

Insya Allah berpeluang memenangi serbuk cheese yg seenak sos cheezy wedge KFC

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...