Monday, 5 November 2012

Mencari Ballet Shoes...


Hah... Apew kew jadahnyew aku nak mencari ballet shoes pulak ni..? Memang aku tengah mencari ballet shoes untuk Si Kakak.. Die kan memang dah lame ikot ballet class.. Badan pun maintain jew skunk ni.. Xmacam mase kecik dulu..Lepas ni die akan naik secondary pulak.. Aku dah try search kasut ni kat internet tapi xjumpa yang kat Malaysia punyew.. Sume oversea mari.. Sebagai tanda sokongan untuk die, aku nak belikan Ballet Shoes ni untuk die... Kasut yang die adw skunk ni dah lusuh..So, kalau sapew2 yang taw kat manew adew jual, please inform me ok..

6 comments:

chot ok..! said...

patah laa kaki sya kalau menari ballet ni..hahaha

. i . n . a . z . said...

hi,

boleh beli kat first step dance. boleh pergi kedai dia di setapak, ataupun boleh contact kedai tu n dia boleh pos. sbab i pun beli secara pos je haritu.

hope this help ;)

lovely said...

adik nak join sophie paris..?
jom sertai akk..

anggun said...

Sbb tu diowg train dr kecik...

anggun said...

Tq So much inaz..it really helps..ank u pn join ballet class..?

anggun said...

Akak bukak class kew..?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...